Wat is WoB?

Women on Board (WoB) is het vrouwennetwerk binnen KLM dat de ambitie heeft om vrouwen met verschillende achtergronden, competenties en kwaliteiten te verbinden en te inspireren. We willen bewustwording rondom gender diversiteit promoten en streven naar een transparant en inclusieve(re) organisatie. We richten ons op vrouwen binnen KLM, KLC, Martinair en Transavia, zowel in Nederland als op onze buitenstations.

Hoe pakken we dit aan?

Als Women on Board vinden we het belangrijk om een gesprekspartner te zijn, zowel richting collega’s als richting de Directie. Dat doen we op basis van verschillende thema’s (zoals Equal Pay), maar je kunt ons ook altijd benaderen als je een individuele casus hebt. Ook zitten we structureel aan tafel bij de D&I Circle van KLM. In dit overleg wordt er invulling en richting gegeven aan de plannen om diversiteit bij KLM te bevorderen.

Daarnaast richten we ons ook op het verbinden van vrouwen, met name door het organiseren van verschillende events. Belangrijke momenten zijn bijvoorbeeld International Women’s Day in Maart, ons Mixed Event rond Oktober en de afsluitende eindejaarsborrel in December. Alle informatie over de evenementen en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je op onze Viva Engage pagina of hier op website.

Women on Board wordt door vrouwen gerund. Het bestuur doet dit naast haar dagelijkse KLM-werkzaamheden.

Vragen?

Heb je ideeën voor nieuwe evenementen, projecten, wil je bestuurslid worden of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via: